Matek érettségi felkészítő

19.200 Ft61.000 Ft

12 alkalmas érettségi felkészítő, ahol szórakozva tanulunk és egy legfeljebb 16 fős, jófej csapat tagja lehetsz. Mindezt diákbarát áron.

Kiürítés

Leírás

Gratulálok, megtetted az első lépést a sikeres érettségi felé. Válaszd ki, hogy a RealExam melyik csoportjába járnál, illetve hogy szeretnél-e részletekben fizetni.

Utána a “Tovább a fizetéshez” gombra kattintva tudod megadni az adataidat, és intézni a befizetést 3 perc alatt! Ha a Barion fizetési módot választod (nem kell sehova regisztrálni és teljesen biztonságos közvetlen bankkártyás fizetési lehetőség), a befizetésed rögtön megérkezik, ezért nincs vita abból, hogy ki jutott be előbb a 16 ember közé. A jelentkezésed után rögtön egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni! Ha valamiért mégsem így lenne, kérlek írj az info@realexam.hu címre és azonnal felvesszük Veled a kapcsolatot.

A jelentkezés az első részlet befizetésével válik érvényessé. A februártól induló 12 alkalmas, 36 órás (48 tanórás) érettségi felkészítő kurzus díja egy részletben 36.000 Ft. Részletfizetés esetén 2×19.200 Ft. A soron következő részlet befizetésének határideje a kurzus 6. alkalma. Ezekről mindenki e-mailben fog értesülni.

Ha esetleg a “Tovább a fizetéshez” gomb megnyomása után, az adatmezők alatt nagyobb összeget látsz: ez azért van, mert már többször kiválasztottad a böngésződdel a tanfolyamot és az automatikusan elmentette. Ilyenkor az oldal tetején lévő “Kosár megtekintése” gombra kattintva tudod a “kosaradat” frissíteni vagy ha ezt esetleg nem találod, akkor töröld az előzményeket a böngésződben. Ha esetleg elakadtál, nyugodtan írj az info@realexam.hu címre, vagy hívj bátran a 0620 453 6659 telefon számon!

Ne feledd: a következő oldal alján található fizetési módok közül lehetőség szerint a Bariont válaszd! Ez az opció a legegyszerűbb (fizethetsz közvetlenül a bankkártyáddal is), legkényelmesebb, és teljesen biztonságos.További információk

Mikor tudnál jönni?

hétfőnként, szombatonként, mindkettő megoldható

Szeretnél részletekben fizetni?

1 x 62000 Ft, 2 x 38000 Ft, 4 x 20000 Ft